Fyra timmars sömn | Hanni Roslund

Hanni Roslund

Annons

Fyra timmars sömn

IMG_20170630_214812_532

Natten var full av tankar och det slutade med att jag somnade runt fem på morgonen = fick bara sova fyra timmar. Det är inte speciellt smart när man har en körlektion och ett möte inbokat, haha. Självklart passade jag på att äta frukost på espresso house när jag ändå var i Ystad. Innan har jag alltid tyckt att det varit sjukt pinsamt att sitta själv på ett kafé och jag har undvikit det helt, men nu tycker jag faktiskt att det är rätt mysigt. Att trivas i sitt eget sällskap är viktigt!

Innan jag åkte hem tog jag en sväng in om några butiker och blev en aning fattigare. Väll hemma så blev det en runda i skogen med hunden och sen bäddade vi ner oss under täcket. Träningen skjuter jag på tills imorgon, när jag fått några fler timmars sömn. Natti❤

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats