Svettigt pass på gymmet | Hanni Roslund

Hanni Roslund

Annons

Svettigt pass på gymmet

1498941691715

Dagen började med någon timmes slöande i sängen framför netflix, inna jag slängde i mig en kopp kaffe och bytte om till gymkläder. På gymmet körde jag ett snabbt, men effektivt pass. “10 min blaster”, kallas det och går ut på att man kör på med tio olika övningar under tio minuter, helt utan paus. Utefter sin egen förmåga så kan man repetera de så många gånger man känner för.

Efter det blev det en lång runda i skogen med vovven och hon fick sig en omgång med borsten, en varm dusch. lunch framför favorit serien och en tur ner till butiken. En dag helt i min smak! Nu kallar sängen på mig, natti❤

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats